fuzinetlon web

V sklopu projekta "OŽIVIMO FUŽINE - SOSED SOSEDU ČLOVEK" organiziramo prireditev »FUŽINETLON«.Namen prireditve je otrokom, mladostnikom in odraslim približati alternativne načine preživljanja prostega časa. Organiziramo različne športne aktivnosti, skozi ves dan potekajo zanimive in zabavne promocija različnih športov, ob tem pa veliko športnih, cirkuških ter ustvarjalnih delavnic. Predstavljajo se različna društva, klubi…, ki lahko otrokom ponudijo aktivno in konstruktivno preživljanje prostega časa. Poskrbimo tudi za brezplačna igrala in ostale aktivnosti.

Spoštovani!

Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačno izobraževalno preventivnem dogodku na temo tigrastega komarja.

rokavice gorMOL, ČS Moste, Mladinska postaja Moste in Snaga vas vabimo, da nas 09. maja 2017 med 10. in 18. uro obiščete
na Tržnici Moste in s seboj prinesete odsluženo posodo iz keramike, plastike ali kovine,
mi pa vas bomo nagradili s sadiko zelišča, ki odganja komarje.

logo z SPORT.svg Pozdravljeni!

Po dolgi in mrzli zimi vas vabimo v četrtek, 20. aprila, od 17. ure dalje,  na praznični začetek letne sezone. Naš posebni gost bo Aljaž Bedene, slovenski igralec, ki je bil uvrščen že na 45. mesto na ATP jakostni lestvici in je tudi zmagovalec trinajstih ATP Challenger turnirjev, ki bo igral na dobrodelnem ekshibicijskem turnirju. Ob športnem dogodku pa ne bomo pogrešali tudi piknika dobre volje, seveda brezplačnega za vse, ki se boste udeležili našega teniškega praznovanja pomladi.