fuzinetlon web

 

V sklopu projekta "OŽIVIMO FUŽINE - SOSED SOSEDU ČLOVEK" organiziramo prireditev »FUŽINETLON«.Namen prireditve je otrokom, mladostnikom in odraslim približati alternativne načine preživljanja prostega časa. Organiziramo različne športne aktivnosti, skozi ves dan potekajo zanimive in zabavne promocija različnih športov, ob tem pa veliko športnih, cirkuških ter ustvarjalnih delavnic. Predstavljajo se različna društva, klubi…, ki lahko otrokom ponudijo aktivno in konstruktivno preživljanje prostega časa. Poskrbimo tudi za brezplačna igrala in ostale aktivnosti.

Spoštovani!

Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačno izobraževalno preventivnem dogodku na temo tigrastega komarja.

rokavice gorMOL, ČS Moste, Mladinska postaja Moste in Snaga vas vabimo, da nas 09. maja 2017 med 10. in 18. uro obiščete
na Tržnici Moste in s seboj prinesete odsluženo posodo iz keramike, plastike ali kovine,
mi pa vas bomo nagradili s sadiko zelišča, ki odganja komarje.

logo z SPORT.svg Pozdravljeni!

Po dolgi in mrzli zimi vas vabimo v četrtek, 20. aprila, od 17. ure dalje,  na praznični začetek letne sezone. Naš posebni gost bo Aljaž Bedene, slovenski igralec, ki je bil uvrščen že na 45. mesto na ATP jakostni lestvici in je tudi zmagovalec trinajstih ATP Challenger turnirjev, ki bo igral na dobrodelnem ekshibicijskem turnirju. Ob športnem dogodku pa ne bomo pogrešali tudi piknika dobre volje, seveda brezplačnega za vse, ki se boste udeležili našega teniškega praznovanja pomladi.

  • Dejavnost Društva SPM je usmerjena v načrtovanje skrbi in organizacijo ter izvedbo podpore socialno in materialno ogroženim uporabnikom.
  • S svojim delom skušamo v dejavnosti društva vključiti tudi ostale osebe, ki pri svojem življenju potrebujejo pomoč za urejanje življenjskih razmer in jim v ta namen nudimo socialno in psihološko podporo.
  • Vse dejavnosti društva so za udeležence brezplačne ali subvencionirane.
  • Osrednji cilj društva je izboljšanje kvalitete življenja otrok, mladostnikov, mladih in njihovih družin , ter drugih, ki potrebujejo strokovno pomoč in podporo pri reševanju nastalih stisk in težav, predvsem tistih, ki prihajajo iz socialno ogroženega, nefunkcionalnega ali kako drugače izključujočega okolja. 

  • Naši uporabniki so otroci in mladostniki, ki prihajajo iz socialno ogroženih, nefunkcionalnih ali kako drugače omejenih okolij.
  • Otroci in mladostniki s težavami v odraščanju, neprilagodljivi, učno manj uspešni, vedenjsko težavni…
 • SPM - Društvo za razvoj skupnostnih programov za mlade
  Preglov trg 15, 1000, Ljubljana
  Telefon: 041 705 800 (mag.Vitomir Simunišek)
  E-mail: drustvospm@gmail.com 
 • Podarite 0,5% svoje dohodnine!

  Z akcijo #nulapet promoviramo možnost, ki jo ima vsak, ki plačuje dohodnino v Sloveniji, da lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam.

  To lahko stor ite tako da izpolnite obrazec na spletni strani eDavki 

  ALI natisnete obrazec, ga izpolnite, nato odnesite ali pošljite na finančni urad.

NAPOVEDNIK
  
:

PREVENTIVNI PROGRAMI ZA MLADE SLOVENIJE

Poslanstvo preventivnih programov za mlade je izvajanje skrbi, pomoči in organizacija podpore otrokom, mladostnikom in njihovim družinam, ki živijo v revščini ali pa so na kakršen koli način izključeni. 

PPMS so programi za mlade v katerih deluje več organizacij oz. programov: