logo z SPORT.svg Pozdravljeni!

Po dolgi in mrzli zimi vas vabimo v četrtek, 20. aprila, od 17. ure dalje,  na praznični začetek letne sezone. Naš posebni gost bo Aljaž Bedene, slovenski igralec, ki je bil uvrščen že na 45. mesto na ATP jakostni lestvici in je tudi zmagovalec trinajstih ATP Challenger turnirjev, ki bo igral na dobrodelnem ekshibicijskem turnirju. Ob športnem dogodku pa ne bomo pogrešali tudi piknika dobre volje, seveda brezplačnega za vse, ki se boste udeležili našega teniškega praznovanja pomladi.

Dobrodelni ekshibicijski turnir

Z Aljažem Bedenetom se bo pomeril Filip Jakob Zupančič, naš najuspešnejši tekmovalec, ki je do danes osvojil tri naslove državnega prvaka (posamezno in v dvojicah).

Z njim se bodo lahko pomerili tudi otroci Kluba, ki se bodo prijavili za igranje in najboljši trije uvrščeni v Champion zimski ligi v vseh štirih kategorijah, ki so se odvijale v obdobju zimske sezone. Ker si želimo, da naš športni Klub deluje v pravem športnem pomenu, kjer so športne in življenjske vrednote na prvem mestu, bomo s tem dogodkom poskrbeli tudi za družbeno odgovornost in solidarnost.

Pokrovitelj dogodka Sombrero Bar bo v sodelovanju z Aljažem Bedenetom in društvom SPM ter našim Klubom za vsak doseženi As, ki ga bo dosegel Aljaž Bedene omogočil brezplačni trening tenisa otrokom iz Fužin in okolice, ki so se znašli na robu socialne eksistence in jim bo morda ukvarjanje s športom pripomoglo k lažjemu odraščanju in preživljanju otroštva.

Za ta namen pa bomo zbirali tudi prehrambene izdelke, ki jih boste iz trgovine prinesli na dogodek in tako podprli akcijo zbiranja hrane za socialno šibke družine s sloganom društva SPM »Šerfud je hud«.

V letošnjem letu, po 14 letih delovanja, beležimo v Klubu že preko 250 otrok, igralk in igralcev, ki nas redno obiskujejo. Organizacija programov in aktivnosti, ki jih pripravljamo za otroke, starše, rekreativne igralke in igralce ter prijatelje Kluba so nam v veliko veselje in čast. Vsekakor pa nas vse povezuje tudi želja po igranju tenisa, dobrih tekmah in prijetnem druženju.

Lep pozdrav,

LukaZalaznik in ekipa Zsport