logo z SPORT.svg Pozdravljeni!

Po dolgi in mrzli zimi vas vabimo v četrtek, 20. aprila, od 17. ure dalje,  na praznični začetek letne sezone. Naš posebni gost bo Aljaž Bedene, slovenski igralec, ki je bil uvrščen že na 45. mesto na ATP jakostni lestvici in je tudi zmagovalec trinajstih ATP Challenger turnirjev, ki bo igral na dobrodelnem ekshibicijskem turnirju. Ob športnem dogodku pa ne bomo pogrešali tudi piknika dobre volje, seveda brezplačnega za vse, ki se boste udeležili našega teniškega praznovanja pomladi.

 

 

Dobrodelni ekshibicijski turnir

Z Aljažem Bedenetom se bo pomeril Filip Jakob Zupančič, naš najuspešnejši tekmovalec, ki je do danes osvojil tri naslove državnega prvaka (posamezno in v dvojicah).

Z njim se bodo lahko pomerili tudi otroci Kluba, ki se bodo prijavili za igranje in najboljši trije uvrščeni v Champion zimski ligi v vseh štirih kategorijah, ki so se odvijale v obdobju zimske sezone. Ker si želimo, da naš športni Klub deluje v pravem športnem pomenu, kjer so športne in življenjske vrednote na prvem mestu, bomo s tem dogodkom poskrbeli tudi za družbeno odgovornost in solidarnost.

Pokrovitelj dogodka Sombrero Bar bo v sodelovanju z Aljažem Bedenetom in društvom SPM ter našim Klubom za vsak doseženi As, ki ga bo dosegel Aljaž Bedene omogočil brezplačni trening tenisa otrokom iz Fužin in okolice, ki so se znašli na robu socialne eksistence in jim bo morda ukvarjanje s športom pripomoglo k lažjemu odraščanju in preživljanju otroštva. 

Za ta namen pa bomo zbirali tudi prehrambene izdelke, ki jih boste iz trgovine prinesli na dogodek in tako podprli akcijo zbiranja hrane za socialno šibke družine s sloganom društva SPM »Šerfud je hud«.

V letošnjem letu, po 14 letih delovanja, beležimo v Klubu že preko 250 otrok, igralk in igralcev, ki nas redno obiskujejo. Organizacija programov in aktivnosti, ki jih pripravljamo za otroke, starše, rekreativne igralke in igralce ter prijatelje Kluba so nam v veliko veselje in čast. Vsekakor pa nas vse povezuje tudi želja po igranju tenisa, dobrih tekmah in prijetnem druženju.  

  

Lep pozdrav,

LukaZalaznik in ekipa Zsport

  • Dejavnost Društva SPM je usmerjena v načrtovanje skrbi in organizacijo ter izvedbo podpore socialno in materialno ogroženim uporabnikom.
  • S svojim delom skušamo v dejavnosti društva vključiti tudi ostale osebe, ki pri svojem življenju potrebujejo pomoč za urejanje življenjskih razmer in jim v ta namen nudimo socialno in psihološko podporo.
  • Vse dejavnosti društva so za udeležence brezplačne ali subvencionirane.
  • Osrednji cilj društva je izboljšanje kvalitete življenja otrok, mladostnikov, mladih in njihovih družin , ter drugih, ki potrebujejo strokovno pomoč in podporo pri reševanju nastalih stisk in težav, predvsem tistih, ki prihajajo iz socialno ogroženega, nefunkcionalnega ali kako drugače izključujočega okolja. 

  • Naši uporabniki so otroci in mladostniki, ki prihajajo iz socialno ogroženih, nefunkcionalnih ali kako drugače omejenih okolij.
  • Otroci in mladostniki s težavami v odraščanju, neprilagodljivi, učno manj uspešni, vedenjsko težavni…
 • SPM - Društvo za razvoj skupnostnih programov za mlade
  Preglov trg 15, 1000, Ljubljana
  Telefon: 041 705 800 (mag.Vitomir Simunišek)
  E-mail: drustvospm@gmail.com 
 • Podarite 0,5% svoje dohodnine!

  Z akcijo #nulapet promoviramo možnost, ki jo ima vsak, ki plačuje dohodnino v Sloveniji, da lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam.

  To lahko stor ite tako da izpolnite obrazec na spletni strani eDavki 

  ALI natisnete obrazec, ga izpolnite, nato odnesite ali pošljite na finančni urad.

NAPOVEDNIK
  
:

PREVENTIVNI PROGRAMI ZA MLADE SLOVENIJE

Poslanstvo preventivnih programov za mlade je izvajanje skrbi, pomoči in organizacija podpore otrokom, mladostnikom in njihovim družinam, ki živijo v revščini ali pa so na kakršen koli način izključeni. 

PPMS so programi za mlade v katerih deluje več organizacij oz. programov: