Spoštovani!

Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačno izobraževalno preventivnem dogodku na temo tigrastega komarja.

rokavice gorMOL, ČS Moste, Mladinska postaja Moste in Snaga vas vabimo, da nas 09. maja 2017 med 10. in 18. uro obiščete
na Tržnici Moste in s seboj prinesete odsluženo posodo iz keramike, plastike ali kovine,
mi pa vas bomo nagradili s sadiko zelišča, ki odganja komarje.

Na dogodku vam bo Snaga brezplčano ponudila prvovrstni kompost, ki v Regijskem centru za predelavo odpadkov (RCERO) Ljubljana
Nastane iz ločeno zbranih bioloških odpadkov.
Poskrbeli bomo tudi za enostavnejša popravila vrtnega orodja in se pogovarjali o načinih za zmanjševanje zavržene hrane.

Več o tigrastem komarju in preventivi bo ob 17. uri na predavanju predstavil dr. Tomi Trilar iz Prirodoslovnega muzeja Slovenije.

Pridružite se nam!

Po pooblastilu predsednice Sveta ČS Moste, ga. Ferenčak Marin,
pripravila
Barbara Šivec, koordinatorka VII