V Torek 30.5. smo bili zelo aktivni na Moščanskem dnevu sosedov. Več o tem kako je izgledalo pa si lahko ogledate spodaj.

stefetaCEZmostUtrinki iz dogodka ŠTAFETA ČEZ MOST - AKTIVNO V MLADOST

Za prostor v Športni Park Kodeljevo se iskreno zahvaljujemo Šport Ljubljana. Skupaj z Društvo Spm Prireditve in Cent'r Most in v sodelovanju z NowWeMove  in Kolaž mladosti - dnevi mladih v Ljubljani ! Vroč petkov popoldan smo dodobra izkoristili. Začeli smo z štafetnimi igrami nadaljevali pa z nogometom in floorball-om, vmes smo vrteli obroče in v zrak metali razne cirkuške rekvizite. Seveda niso manjkali niti čevapčiči niti druge dobrote. Hvala vsem, ki ste z nami praznovali !

aljaz_bedeneAljaž Bedene in člani kluba Zsport so se v četrtek, 20. aprila pomerili na ekshibicijskem turnirju in ob tem poskrbeli za dobrodelnost in solidarnost.

Igralec, ki je bil uvrščen že na 45. mesto na lestvici ATP in je tudi zmagovalec štirinajstih ATP Challenger turnirjev, je skupaj s svojim bratom dvojčkom Andražem najprej demonstriral tenis na najvišji ravni, nato pa so na svoje prišli številni člani kluba od najmlajših do najperspektivnejših, kot so Žiga Drobnič in Blaž Gvardijančič. Z našim asom se je pomerilo več kot 30 igralcev.