V Torek 30.5. smo bili zelo aktivni na Moščanskem dnevu sosedov. Več o tem kako je izgledalo pa si lahko ogledate spodaj.

stefetaCEZmostUtrinki iz dogodka ŠTAFETA ČEZ MOST - AKTIVNO V MLADOST

Za prostor v Športni Park Kodeljevo se iskreno zahvaljujemo Šport Ljubljana. Skupaj z Društvo Spm Prireditve in Cent'r Most in v sodelovanju z NowWeMove  in Kolaž mladosti - dnevi mladih v Ljubljani ! Vroč petkov popoldan smo dodobra izkoristili. Začeli smo z štafetnimi igrami nadaljevali pa z nogometom in floorball-om, vmes smo vrteli obroče in v zrak metali razne cirkuške rekvizite. Seveda niso manjkali niti čevapčiči niti druge dobrote. Hvala vsem, ki ste z nami praznovali !

aljaz_bedeneAljaž Bedene in člani kluba Zsport so se v četrtek, 20. aprila pomerili na ekshibicijskem turnirju in ob tem poskrbeli za dobrodelnost in solidarnost.

Igralec, ki je bil uvrščen že na 45. mesto na lestvici ATP in je tudi zmagovalec štirinajstih ATP Challenger turnirjev, je skupaj s svojim bratom dvojčkom Andražem najprej demonstriral tenis na najvišji ravni, nato pa so na svoje prišli številni člani kluba od najmlajših do najperspektivnejših, kot so Žiga Drobnič in Blaž Gvardijančič. Z našim asom se je pomerilo več kot 30 igralcev.

  • Dejavnost Društva SPM je usmerjena v načrtovanje skrbi in organizacijo ter izvedbo podpore socialno in materialno ogroženim uporabnikom.
  • S svojim delom skušamo v dejavnosti društva vključiti tudi ostale osebe, ki pri svojem življenju potrebujejo pomoč za urejanje življenjskih razmer in jim v ta namen nudimo socialno in psihološko podporo.
  • Vse dejavnosti društva so za udeležence brezplačne ali subvencionirane.
  • Osrednji cilj društva je izboljšanje kvalitete življenja otrok, mladostnikov, mladih in njihovih družin , ter drugih, ki potrebujejo strokovno pomoč in podporo pri reševanju nastalih stisk in težav, predvsem tistih, ki prihajajo iz socialno ogroženega, nefunkcionalnega ali kako drugače izključujočega okolja. 

  • Naši uporabniki so otroci in mladostniki, ki prihajajo iz socialno ogroženih, nefunkcionalnih ali kako drugače omejenih okolij.
  • Otroci in mladostniki s težavami v odraščanju, neprilagodljivi, učno manj uspešni, vedenjsko težavni…
 • SPM - Društvo za razvoj skupnostnih programov za mlade
  Preglov trg 15, 1000, Ljubljana
  Telefon: 041 705 800 (mag.Vitomir Simunišek)
  E-mail: drustvospm@gmail.com 
 • Podarite 0,5% svoje dohodnine!

  Z akcijo #nulapet promoviramo možnost, ki jo ima vsak, ki plačuje dohodnino v Sloveniji, da lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam.

  To lahko stor ite tako da izpolnite obrazec na spletni strani eDavki 

  ALI natisnete obrazec, ga izpolnite, nato odnesite ali pošljite na finančni urad.

NAPOVEDNIK
  
:

PREVENTIVNI PROGRAMI ZA MLADE SLOVENIJE

Organizacije, vključene v sekcijo, izvajajo preventivne programe ter programe podpore in pomoči otrokom in mladostnikom prikrajšanih za primerno družinsko življenje ter s težavami v odraščanju.  

PPMS so programi za mlade v katerih deluje več organizacij oz. programov: