aljaz_bedeneAljaž Bedene in člani kluba Zsport so se v četrtek, 20. aprila pomerili na ekshibicijskem turnirju in ob tem poskrbeli za dobrodelnost in solidarnost.

Igralec, ki je bil uvrščen že na 45. mesto na lestvici ATP in je tudi zmagovalec štirinajstih ATP Challenger turnirjev, je skupaj s svojim bratom dvojčkom Andražem najprej demonstriral tenis na najvišji ravni, nato pa so na svoje prišli številni člani kluba od najmlajših do najperspektivnejših, kot so Žiga Drobnič in Blaž Gvardijančič. Z našim asom se je pomerilo več kot 30 igralcev.

 

»V veliko veselje mi je udeležba na dogodkih, ki promovirajo tenis, obenem pa imajo še dobrodelno komponento,« je ob tej priložnosti poudaril Aljaž Bedene.

V sodelovanju z društvom SMP, Sombrero barom, DBS Inženiringom in vsemi udeleženci srečanja je bilo zbranih 50 paketov hrane, Sombrero Bar pa je za dosežene servise z AS-om, ki jih je odigral Aljaž Bedene omogočil 20 otrokom iz družin na robu socialne eksistence trening tenisa med šolskimi počitnicami.

 

Druženje se je nadaljevalo v prijetnem vzdušju, za kulinarične dobrote pa je poskrbel Halo Pinki.

V letošnjem letu, po 14 letih delovanja, Tenis klub Zsport beleži redno udeležbo preko 250 otrok, igralk in igralcev. Predsednik kluba Luka Zalaznik je ob dogodku poudaril: »Organizacija programov, dogodkov in aktivnosti, ki jih pripravljamo za otroke, starše, rekreativne igralke in igralce ter prijatelje kluba, so nam v veliko veselje in čast. Vsekakor pa nas vse povezuje tudi želja po igranju tenisa, dobrih tekmah in prijetnem druženju.«

http://svet24.si/clanek/sport/drugi-sporti/58fdc98637562/atp-in-wta-rafael-nadal-se-je-vrnil-na-peto-mesto

  • Dejavnost Društva SPM je usmerjena v načrtovanje skrbi in organizacijo ter izvedbo podpore socialno in materialno ogroženim uporabnikom.
  • S svojim delom skušamo v dejavnosti društva vključiti tudi ostale osebe, ki pri svojem življenju potrebujejo pomoč za urejanje življenjskih razmer in jim v ta namen nudimo socialno in psihološko podporo.
  • Vse dejavnosti društva so za udeležence brezplačne ali subvencionirane.
  • Osrednji cilj društva je izboljšanje kvalitete življenja otrok, mladostnikov, mladih in njihovih družin , ter drugih, ki potrebujejo strokovno pomoč in podporo pri reševanju nastalih stisk in težav, predvsem tistih, ki prihajajo iz socialno ogroženega, nefunkcionalnega ali kako drugače izključujočega okolja. 

  • Naši uporabniki so otroci in mladostniki, ki prihajajo iz socialno ogroženih, nefunkcionalnih ali kako drugače omejenih okolij.
  • Otroci in mladostniki s težavami v odraščanju, neprilagodljivi, učno manj uspešni, vedenjsko težavni…
 • SPM - Društvo za razvoj skupnostnih programov za mlade
  Preglov trg 15, 1000, Ljubljana
  Telefon: 041 705 800 (mag.Vitomir Simunišek)
  E-mail: drustvospm@gmail.com 
 • Podarite 0,5% svoje dohodnine!

  Z akcijo #nulapet promoviramo možnost, ki jo ima vsak, ki plačuje dohodnino v Sloveniji, da lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam.

  To lahko stor ite tako da izpolnite obrazec na spletni strani eDavki 

  ALI natisnete obrazec, ga izpolnite, nato odnesite ali pošljite na finančni urad.

NAPOVEDNIK
  
:

PREVENTIVNI PROGRAMI ZA MLADE SLOVENIJE

Poslanstvo preventivnih programov za mlade je izvajanje skrbi, pomoči in organizacija podpore otrokom, mladostnikom in njihovim družinam, ki živijo v revščini ali pa so na kakršen koli način izključeni. 

PPMS so programi za mlade v katerih deluje več organizacij oz. programov: