Projekt FUSBALIGA je liga dnevnih in mladinskih centrov v ročnem nogometu. Liga se bo začela izvajati v mesecu aprilu in zaključila v začetku meseca junija, z velikim finalom na igrišču Mladinskega doma Jarše.

Vzporedno z FUSBALIGO, bodo potekale tudi dodatne družabne aktivnosti in sicer : Strelastika, Slack-line, Floorball, žongliranje, itd. .  Na samem zaključnem dogodku, bodo na voljo tudi vse družabne aktivnosti, ki se bodo ob ligi dejansko izvajale. Dobrodošli so tudi predlogi za dodatne aktivnosti, ki bi lahko ob ligi potekale. Treningi in liga, bodo potekali v samih mladinskih in dnevnih centrih. O datumu zaključnega dogodka, boste pravočasno obveščeni.

Cilji, ki jih v projektu želimo udejanjiti, so:

1. povezovanje in mreženje mladinskih centrov

2. zmanjšanje števila ur, ki jih mladi preživijo na telefonih in povečati medsebojno druženje mladih

3. aktiviranje tistih mladih, ki nekonstruktivno preživljajo čas na ulici in niso vključeni v nobeno vodeno dejavnost

4. okrepiti občutek za fair-play

5. spodbuditi zdrav način življenja in krepitev dobrega počutja

Skladno z zgornjimi cilji postavljamo tekmovalnost na drugo mesto, kljub temu pa je del športa in nas vodi do finala, ter končnega zmagovalca. Tekmovanje bo potekalo po prilagojenih pravilih zveze namiznega nogometa Slovenija.

Za vse podrobnosti organizacije in izvedbe, smo na razpolago na številki 040 777 885 in preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.